Webcam chat server

Webcam chat server nodig? Stop dan met zoeken, want bij IDFNV ben je op het juiste adres. Zij bieden namelijk de beste hosting op maat producten die je in Nederland zult vinden. Dit geldt ook voor webcam chat hosting, waarbij je tegelijkertijd kunt webcammen, chatten, gamen en video en muziek streamen.

Dat is allemaal mogelijk met het streaming pakket van IDFNV. Zo kun je voor nog geen 10 euro per maand een eigen beheerdersomgeving krijgen waarbij je de webcam chat server volledig kunt beheren. Maar wat krijg je hier nu precies voor? Dat lees je hieronder in dit bericht.

Webcam hosting op maat

Bij IDFNV betaal je een vast bedrag voor webcam chat hosting. Voor dit vaste bedrag ontvang je onbeperkt dataverkeer en ongelimiteerde bandbreedte. Het is hiermee mogelijk om 24/7 per dag te webcammen, chatten, radio luisteren, video kijken en te gamen met een groep chatters.

Deze livebeelden worden dan automatisch uitgewisseld met alle deelnemers. Het is ook mogelijk om alle chatters om een financiƫle bijdrage te vragen. De chathostingpakketten worden allemaal op een dedicated server geplaatst om altijd de beste performance te garanderen. Wacht daarom niet langer en bezoek vandaag nog de website van IDFNV!