Office 2016 voor bedrijven


Office voor mac 2016 kopen? Waar kun je dat het beste, online of toch in een winkel? Naar mijn mening kun je dit altijd het beste online doen en dan bij de webwinkel Softwarelicense4u.nl. Waarom?

Omdat je bij deze webwinkel altijd de beste prijs krijgt voor het kopen van je licenties. Maar waarom zou je een licentie willen kopen voor software? Hieronder probeer ik je de voordelen van het kopen van een licentie uit te leggen.

Updates en onderhoud

Deze licenties die je via Softwarelicense4u.com kunt kopen biedt je ook de mogelijkheid om updates en onderhoud aan te schaffen. Voor een jaarlijks bedrag kun je hiermee jezelf verzekeren van de nieuwste versies van jouw gekochte software.

Daarnaast is het ook nog een stuk goedkoper dan wanneer je losse support incidenten in gaat kopen. Je bent ook uiteraard altijd up tot date met je software, waardoor je niet vatbaar zal zijn voor bugs en andere issues.

https://softwarelicense4u.com/nl/office-2013-2016-voor-bedrijven