Voordelen van cloud hosting in Amsterdam


Er zijn tal van redenen te bedenken om voor cloud hosting te kiezen. Een van de belangrijkste voordelen is de enorme schaalbaarheid. U heeft namelijk op ieder gewenst moment de juiste performance voor handen.

Daarnaast beschikt u ook over de maximale snelheid en kwaliteit die u nodig heeft. Het is ook nog eens veel sneller dan een losse server en ook is het veiliger! De bestanden van u staan altijd veilig op de centrale opslag. U kunt nu voor de cloud hosting van IDFNV kiezen.

Daarbij kiest u voor een cloud platform op basis van onApp, SAS 15K storage, high availability, IPv6 ready, Self-healing, Back-up en restore en uitgebreide statistieken. Wilt u ook weten welke voordelen er nog meer zijn voor u met cloud hosting? Dan wordt het de hoogste tijd om dat zelf te ontdekken en dat kan maar op een manier!

Waarom je voor IDFNV kiest

Doordat wij gebruikmaken van serverlocaties over de hele wereld, u betaalt bij ons nooit BTW. Daarom kunnen wij onze hosting en streaming oplossingen voor een zeer scherpe prijs aanbieden.

Al onze hosting servers voldoen aan de huidige veiligheidsrichtlijnen en zijn uitstekend beveiligd en voorzien van de benodigde certificaten.

Via uw persoonlijke, afgeschermde klantomgeving kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruikmaken van onze deskundige helpdesk.

Cloud hosting Amsterdam