De voordelen van een vouwfiets


Door de jaren heen is de vouwfiets een erg populair vervoermiddel tijdens de zomervakantie geworden. En webwinkels zoals CitySmartBike merken dat er veel vraag is naar deze fietsen tijdens de vakantieperiodes en de zomer. Vooral dan wilt iedereen de vrijheid hebben om lekker en snel een stuk te kunnen fietsen.

Wanneer je voor een elektrische vouwfiets kiest, kun je nu eenmaal veel tijd besparen als je met verschillende vervoerders moet reizen. Met de vouwfiets hoef je niet te wachten op de volgende bus, maar kun je direct doorfietsen op je vouwfiets. Zo kun je snel van de ene plek naar de andere plek.

De vouwfiets is ook super handig om mee te nemen op vakantie. Je hebt namelijk altijd te weinig ruimte, dus de oplossing hiervoor is een vouwfiets. Een vouwfiets kan handig zijn bij een kampeervakantie of een stedentrip. Als je gaat kamperen vouw je de fiets op en stop je de fiets in de achterbak.

elektrische vouwfiets met middenmotor